Digitalisoitu rekrytointiprosessi.

Jelpp avustaa ja tukee rekrytoinnissa.

Keskiössä hakijakokemus ja rekrytoinnin sujuvuus.

open_application

Hakijat.

Voit aloittaa suoraan hakijoista. Aiemmat hakijat, avoimet hakemukset, yrityksestä kiinnostuneet ja hakijapalveluun rekisteröityneet passiiviset työnhakijat muodostavat CV-pankin, josta tekoäly poimii avoimeen tehtävään sopivimmat kandidaatit.

integration

Ajankäyttö.

Käyttämällä tekoälyä, hakua ja videoesittelyitä pääset nopeasti kiinni parhaisiin ehdokkaisiin. Videohaastattelua hyödyntämällä pystyt tekemään esikarsinnan nopeasti ja pyytämään soveltuvimmat hakijat henkilökohtaiseen haastatteluun ennätysnopeasti.

medal

Hyödyt.

Aikaasi kuluu vähemmän toissijaisiin tehtäviin ja prosessin ylläpitoon. Voit panostaa hakijakokemukseen sekä käyttää enemmän aikaasi prosessin tärkeimpään vaiheeseen – parhaan työntekijän valintaan.

Perinteisessä rekrytoinnissa prosessit eivät hyödynnä järjestelmää eikä järjestelmä tue rekrytointiprosessia.

Rekrytoinnin ongelmakohtia.

Hakijoita ei ole, tai hakijoita on liikaa. Avoimia hakemuksia tai aiempia hakijoita ei hyödynnetä tehokkaasti. HR Hukkuu turhiin töihin ja aikaa kuluu toissijaisten prosessien pyörittämiseen, jolloin hakijakokemus unohtuu ja viestintä ontuu.

Hakijat.

Haku aloitetaan yleensä tyhjältä pöydältä. Rekrytoija tekee työpaikkailmoitukset, markkinoi niitä ja seuraa tuloksia. Hakemuksia ja ansioluetteloita luetaan riippumatta niiden laadusta. Avoimet hakemukset käydään läpi, jos niitä löydetään tai jos on pakottava tarve.

Ajankäyttö.

Rekrytointiin käytetty aika painottuu prosessin alkuvaiheeseen. Rekrytointimarkkinointiin, hakijoiden houkutteluun ja esikarsintaan kuluu paljon aikaa, jotta haastatteluihin etenee vain sopiva määrä laadullisesti hyviä kandidaatteja.

Muut tehtävät.

Koska rekrytointiprosessiin kuluu aikaa, menee projektinhallintaan ja kaiken muistamiseen myös aikaa. Hakijaviestintä on hajanaista ja asioita unohtuu. Prosessit sekoittuvat toisiinsa. Hakijoihin, persoonaan tai kulttuurilliseen yhteensopivuuteen ei ehditä keskittymään.

Onnistunut rekrytointi on yrityksen tärkein kilpailutekijä.

Haluatko kuulla tai nähdä lisää? Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä ja voimme näyttää teille vallankumouksellisen rekrytointiympäristömme toiminnan ja hyödyt käytännössä.