Kaikki mitä tarvitset
onnistuneeseen
rekrytointiin.

Rekrytointi­järjestelmä.

Markkinoiden kattavimmat rekrytointiominaisuudet. Jelpp sisältää aina mm. videotoiminnallisuuden, ilmoitusten julkaisun, eri käyttäjätasot, itseoppivan tekoälyn käytön ja oman hakijakannan.

Mobiiliapplikaatio.

Jelppiin kuuluu rekrytointijärjestelmän tueksi rajaton määrä mobiiliapplikaatioita. Voit osallistaa tulevan tiimin, rekrytoivat esimiehet tai asiakkaasi hakijoiden arvioimiseen ja päätöksentekoon. Applikaatio on saatavilla sekä iPhonelle ja Androidille.

Ensiluokkainen hakijakokemus.

Jelppin hakijapalvelu mahdollistaa helpon, nopean ja miellyttävän hakemisen sisältän mm. tekoälyn tekemät työpaikkasuositukset, avoimet hakemukset, hakijatietojen tallennuksen ja uudelleenkäyttämisen.

Haluatko onnistua rekrytoinnissa?

Jelppin hinnoittelu koostuu lisenssi- ja käyttöoikeuskohtaisesta perushinnasta ja mahdollisesti haluamistanne kertaluonteisista muokkauksista ja migraatiotöistä.

Ota meihin yhteyttä niin voimme kertoa miten juuri te voitte hyötyä laajasta rekrytointikokemuksestamme ja miettiä yhdessä tarpeisiinne ja budjettiinne sopivan kokonaisratkaisun. Halutessanne voimme pitää Jelppin käyttöesittelyn.